b&b dordogne, chambres d'hôtes, Verandering

Nieuwe foto’s

Et voila, de nieuwe foto’s staan op de site. Mochten er nieuwsgierigen zijn, klik hier.

Ik kon het niet laten om volgende ‘voor en na’-foto te tonen want ik ben zo trots op mijn keuken. In België had ik een keukentje van 2op2m, piepklein gewoon, dus dit is écht de max voor mij. Hier kook ik supergraag. En natuurlijk helpt ook het feit dat ik hier een vaatwasser heb 😉

5 gedachten over “Nieuwe foto’s”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.