Uncategorized

Rebonjour

Ja ik weet het, lang geleden dat ik nog iets geschreven heb. Ik denk er wel vaak aan maar effectief neerzitten en schrijven, dat komt er vaak niet van. Volop andere dingen te doen en bovendien ben ik geen schrijfster en denk ik bij mezelf ‘wil men dit wel lezen?’. Dan is het natuurlijk nog moeilijker om de draad terug op te nemen hé. Maar vooruit met de geit.

We zijn bijna februari, de tijd vliegt gewoon! Maar we hebben niet stilgezeten. Ik heb vooral veel geschilderd en pas dan besefte ik welke grote ruimtes het zijn. Living, keuken, een aantal slaapkamers … veel werk maar ik doe dat wel graag. En dit betekent ook … binnenkort nieuwe foto’s online, spannend 🙂 Al vind ik het niet simpel om de sfeer van een kamer weer te geven op een foto.

In België en in vele delen van Frankrijk heeft het gesneeuwd! Wij waren bij de “gelukkigen”, geen sneeuw hier. Over het algemeen zien we dat het hier zo’n 5 à 10 graden warmer is dan in België maar in plaats van sneeuw hebben wij nu regen gehad 😦 Tja, dan is sneeuw natuurlijk gezelliger.

Ik hou me dan maar bezig met de update van de website, alleen duurt het wat lang om foto’s op te laden. Ik zit de hele tijd te kijken naar een draaiend wieltje, als ik al geen ‘time-out error’ krijg. Goh, ik kreeg direct flashbacks naar mijn vorig werk en eerlijk, dat heb ik absoluut nog niet gemist. Tijdens het wachten ben ik begonnen aan de selectie van de zaden voor mijn moestuin en dromen van hoe ik het zal inrichten. Ik verlang al tot ik aan de slag kan in de serre en by the way, mijn ventje heeft die al helemaal omgespit toen ik subtiel zei dat dat werkje nog op mij lag te wachten 🙂 heb ik chance !

4 gedachten over “Rebonjour”

 1. Hey Nicky,
  Zo te lezen ben je bijna een professionele schilder :).
  Leuk om te lezen dat jullie goed vooruit gaan.
  ooooo en dat draaiend wieletje, jaja dat is er nog steeds.
  Groetjes
  Veronique

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.