Stef & Nicky

IMG_7896 (2)

Stef & ik zijn bijna 20 jaar samen en sinds het begin van onze relatie zeggen we al “wij verhuizen ooit naar Frankrijk!”. Bovenstaande foto werd 6 jaar geleden genomen op ons huwelijk maar geen haar op ons hoofd – correctie mijn hoofd 🙂 – had toen gedacht dat we NU al onze droom zouden realiseren.

We hebben geen achtergrond in de horeca, tis te zeggen, mijn ventje wel maar dan voor de toog 😉 grapje hé. Maar we zijn echt ervan overtuigd dat we gasten in de watten kunnen leggen en hun een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen.

Wat kunnen we nog meer vertellen over onszelf?

Nicky

Ik ben een dertiger die graag creatief bezig is (oa breien&naaien) maar ik lees ook graag. Ik droom al jaren van een B&B op een idyllisch plaatsje midden het groen, waar er plaats is om yoga te beoefenen (en wie weet ooit les te geven), waar ik eindelijk die moestuin kan beginnen en waar ik alpaca’s kan houden om ooit mijn eigen breiwol te spinnen. I know, veel dromen maar die eerste werd ondertussen werkelijkheid, dus wie weet …

Stef.jpg

Stef is een dertigplusser 😉 hij is sociaal & optimistisch en is altijd bereid om mensen te helpen. Hij is degene die het voortouw neemt en hij geniet enorm van het Franse leven.