Verandering, verhuis

Salut baas, hallo Chef

Mijn ventje heeft vorig weekend afscheid genomen van zijn werk. Hij heeft 25 jaar loondienst achter de rug en hij denkt dat hij ervan af is om voor een baas te werken. Haha, dan heeft ie nog niet aan mij gedacht. Ik zal hem wel kunnen bezighouden 😉

Tdoet natuurlijk wel raar om te beseffen dat je nooit meer naar je werk hoeft te rijden. En ikzelf vind het wat angstig want we moeten het nu zelf kunnen redden hé. We zijn toch allemaal opgevoed met de gedachte “vast werk, dat geef je niet op”. Maar wij dus wel :/

Ikzelf moet nog een 2 weken werken en het is aftellen hoor. Maar dit betekent ook dat de verhuis dichterbij komt! Ik ben dus nog altijd bezig met opruimen maar vaak heb ik het gevoel dat ik dubbel werk doe. Ik moet spullen uithalen om te kunnen sorteren dus dan ligt alles vol. Maar ons huis staat sinds een tweetal weken ‘Te Koop’. Als er bezoekers komen, moet alles natuurlijk mooi&proper liggen … dus mag ik alles weer opbergen. Zo raak ik er natuurlijk niet hmmm. We duimen alvast dat ons huis snel verkocht wordt.

2 gedachten over “Salut baas, hallo Chef”

  1. Stefaan, je weet toch wel waaraan je begint hè, voor je volgende chef gaan werken ?
    T is nog een strengere zulle. Je gaat niet veel rust kennen en je gaat geen tijd meer hebben voor je elektrische sigaret.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.