bed n breakfast, verhuis

Opruimpogingen

De afgelopen weken is het prachtig zonnig weer in België en ik zie mijn gebruind velletje dag na dag witter worden. Ik word terug een bleekscheetje maar dat komt omdat ik de hele tijd bezig ben op zolder met opruimen, weggooien, inpakken, … En tot mijn schande moet ik bekennen dat 95% van de spullen op zolder van mij zijn?! Theelichthouders, kaarsen in alle maten, decoratiemateriaal, bloempotten, breiwol en modestoffen … alles à volonté. Ik zou eigenlijk een winkel kunnen beginnen 🙂 Daarnaast staan er ook nog allerlei souveniers van mijn kinder-, jeugd- en unieftijd en hierin een selectie maken vind ik echt moeilijk. De eerste schrijfpogingen, schoolrapportjes, al mijn cursussen van mijn opleiding Geschiedenis waar ik zo voor heb afgezien, … dat kan ik toch niet weggooien? Maar als ik zo blijf ‘opruimen’, zullen we nog mogen bijbouwen in Dordogne om alles te kunnen stockeren en het is al zo’n klein domein 😉

Een gedachte over “Opruimpogingen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.