b&b belgen in frankrijk

Op ’n fantastisch oud&nieuw jaar!

Voor we het nieuwe jaar ingaan, willen we toch nog even iets van ons laten horen aangezien ik geen nieuwtjes meer gepost heb sinds maart 😦   Ik vond er gewoonweg geen tijd voor, en dat was in de positieve zin want we hebben het lekker druk gehad.

We hebben een fantastisch jaar achter de rug! We hadden nooit durven dromen dat we voor ons eerste seizoen zo veel boekingen zouden krijgen. Naast bekende gezichten leerden we ook heel veel nieuwe mensen kennen en het was altijd superleuk en gezellig. En volgens de reacties genoten onze gasten volop van de B&B, het zwembad en de omgeving! Dat deed ons enorm veel deugd en geeft ons extra goesting om er volgend jaar terug een lap op te geven.

We wensen iedereen een prachtig nieuw jaar toe met een goeie gezondheid, véél liefde en vreugde en volop ‘happy holidays’ 🙂

new-year-2020

5 gedachten over “Op ’n fantastisch oud&nieuw jaar!”

 1. Hallo Nicky & Stef,

  Eerst en vooral nog een (laat) gelukkig nieuwjaar ! Ik ben blij te horen dat jullie het goed naar jullie zin hebben.

  We zouden graag een rondreis naar Portugal doen en in het doorgaan bij jullie langskomen. Zouden jullie een kamer voor 2 personen vrij hebben voor 3 nachten op 5, 6 en 7 september 2020 ?

  Ik hoop dat het lukt en ben er zeker van dat we heel wat te vertellen zullen hebben 😉

  Tot ziens, Roos (&Nico)

  Like

  1. Hey Roos & Nico,

   Supertof om je te horen en dat jullie die rondreis in Portugal gaan maken! Ik vind het heel leuk dat je een paar dagen bij ons wil logeren. Er is zeker nog een kamer vrij voor die data. Als je het effectief wil vastleggen, stuur me gerust een mailtje “chambresdhoteslavergne@gmail.com”.
   En ik denk inderdaad dat we heel wat kunnen bijpraten maar dan eerder met een glaasje wijn erbij in plaats van ne warme choco 😉

   Vele groetjes
   Nicky (&Stef)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.