dordogne, overnachting, vakantie

T’is gebeurd

T'is gebeurd!
Met deze post werd het goeie nieuws aangekondigd:
mijn ventje en ik beginnen een chambres d’hôtes!

En wat voor één: een prachtige chambres d’hôtes op een droomlocatie!
Zeg nu zelf, hiervan kom je toch helemaal in vakantiestemming 🙂

cropped-huis3.jpg

Onze wereld stond echt wel op zijn kop na deze aankondiging. Iedereen wou het fijne weten natuurlijk en wij vertelden er maar al te graag over, zo enthousiast dat we zijn! En bij momenten moest ik mezelf echt in de arm knijpen want het voelde aan als een droom en toch gaan wij binnenkort de chambres d’hôtes echt kunnen starten.

De B&B ligt in de Dordogne, midden in het groen en toch niet te ver van een grote stad Bergerac. Het linkse huis op de foto hierboven is de chambres d’hôtes. Naast een gemeenschappelijke ruimte zijn er 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer. And last but not least: een zwembad én buitenbar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eettafel2
Ik weet dat dit een heel beperkte voorstelling is maar we zijn ook nog maar in de beginfase. Er moet nog veel geformaliseerd worden maar toch merken Stef&ik aan alles dat we echt al verlangen tot we in de Dordogne zitten. Vanaf het eerste moment dat we uit de auto stapten en het domein zagen, voelden we de klik.  Zelfs ondanks het Belgische weer (lees: véél regen) voelden we de zuiderse sfeer en het goeie leven 🙂

Maar nu eerst ‘back to reality’ en alles in orde brengen zodat we kunnen verhuizen!

11 gedachten over “T’is gebeurd”

 1. Nicky’tje en ‘ventje’, SUPER zeg, het is er toch van gekomen want dat was je droom…..dat vertelde je me soms in de mooi tijd dat we naast elkaar zaten op het werk. Ziet er zalig uit. Wanneer ga je open? Wij komen zeker af. Succes….Carine (cvdb) en Patrick

  Like

   1. Nicky, laat zeker weten wanneer jullie B&B volgend jaar open gaat hé. Ook ik kijk er naar uit je terug te zien. Alvast vele groetjes, Carine

    Like

 2. Succes !! Jullie kaartje ligt hier voor mij in handen gekregen bij vishandel Verougstraete in Heule moet nu wel passen dinsdag zijn we ook in Dordogne bij mijn schoonbroer in Saint-Sulpice de Roumagnac en das 45 km van bij jullie ,wij zijn met de moto en wie weet …..’gr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.